Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX Geri Ödemeler İçin Durmuyor: 8 Altcoin’i Binance ve Coinbase’e Aktardı!

İflas eden kripto para borsası FTX ve yan kuruluşu Alameda Research, alacaklılarına geri ödeme yapabilmek için altcoin işlemlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl kasım ayında iflas eden ve beraberinde yüz binlerce mağdur bırakan FTX ve Alameda milyarlarca dolar borcunu ödemek için borsalara altcoin gönderiyor.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre 1 Aralık günü harekete geçen FTX ve Alameda cüzdanları, kripto para borsaları Coinbase, Binance ve piyasa yapıcı Wintermute’a milyonlarca dolar değerinde altcoin transfer etti.

Transfer edilen altcoinler arasında 2,58 milyon dolar değerinde 10 milyon Stepn (GMT), 2,41 milyon dolar değerinde 407 bin Uniswap (UNI), 2,25 milyon dolar değerinde 5,25 milyon Synapse (SYN), 1,64 milyon dolar değerinde 8,76 milyon Klaytn (KLAY), 1,18 milyon dolar değerinde 3,87 milyon Fantom (FTM), 644 bin dolar değerinde 77,77 milyar Shiba Inu (SHIBA) yer aldı.

Aynı cüzdanlar ayrıca AUDIO, WOO, ve LOOK için ufak miktarlarda deneme transferleri de yaptı. Uzmanlar kısa süre sonra bu 3 altcoin özelinde daha büyük satışların gelebileceğini düşünüyor. Her iki cüzdanda halihazırda 1,5 milyar dolar değerinde altcoin daha bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!