Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX ve Alameda’nın Milyon Dolarlık Borsa Transferlerine Dikkat: Bu 8 Altcoin’i Satabilir!

İflas eden kripto para kuruluşları FTX ve Alameda Research, 8 farklı altcoin özelinde 3,3 milyon dolarlık transfer gerçekleştirdi.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre FTX ve Alameda bağlantılı cüzdanlar 6 Şubat günü 3,3 milyon dolar değerindeki 8 altcoin için harekete geçti.

Bugün yapılan transferler arasında öne çıkanlar Ethereum (ETH) ve Stella (ALPHA) oldu. Şirketler toplamda 2,3 milyon dolar değerinde 1.000 ETH’yi ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’e aktarırken 411 bin dolar değerinde 4,43 milyon APLHA ise Binance’e gönderildi.

Her iki şirket geçtiğimiz hafta boyunca toplamda 15,1 milyon dolarlık varlığı çeşitli kripto para borsalarına göndermiş oldu. Transfer edilen varlıklar arasında hacim olarak ETH’nin ardından en dikkat çeken isim Toncoin (TONCOIN)  olarak kayıtlara geçti. Son 1 haftada merkezi borsalara 1 milyon dolar değerinde 500 bin TONCOIN gönderildi.

Ek olarak  FTX ve Alameda, Binance’e 856 bin dolar değerinde 66 milyon 558 bin TLM ve 844 bin dolar değerinde 849 milyon 793 bin DENT aktardı. FalconX’e ise 824 bin dolar değerinde 11 milyon LOOKS gönderildi.

Listenin devamında hacim sırasıyla, DODO (DODO), Frontier (FRONT), Linear Finance (LINA), Reef (REEF), Stella (ALPHA), Huobi BTC (HBTC), Stader (SD), Numeraire (NMR), Goldfinch (GFI), Alchemix (ALCX), iExec RLC (RLC), Nexo (NEXO), Status (SNT), Orchid (OXT) Fantom (FTM), Powerledger (POWE) yer aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!