Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX’den Visa ile Büyük Anlaşma: 40 Ülkede Kartını Hizmete Sunacak

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX, Visa ile anlaşmasını genişleterek FTX kartını 40’tan fazla ülkede kullanıma sunuyor.

FTX 7 Ekim tarihinde yaptığı basın duyurusunda, müşterilerinin borsa hesaplarında bulunan bakiyelerini günlük harcamalarında kullanmaya olanak sağlayan FTX kartını 40 ülkede daha kullanıma sunmaya hazırlandığını duyurdu.

Karta sahip olmak isteyen kullanıcılar için bir başvuru listesi açan FTX’in ilk aşamada Latin Amerika, Avrupa ve Asya’ya odaklanacağı bildirildi.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried konu hakkında şu yorumlarda bulundu:

Kullanıcılarımızın dünya çapında satın alma işlemlerini dijital varlıklarıyla finans edebilmelerini sağlamak için dünyanın en büyük ödeme ağlarından biriyle ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu kart sayesinde kullanıcılar 365 gün 24 saat herhangi bir işlem ücreti ödemeden dijital varlıklarını güvenli ve kolay bir şekilde harcamalarına imkan sağlayacak.

Ayrıca Visa Kripto Birimleri Başkanı Cuy Sheffield, Visa’da kripto para birimlerinin finansal hizmetlerin ve para akışının geleceği üzerinde kalıcı bir etkisi olacaklarına inandıklarını belirtti. Cuy Sheffield insanların dijital varlıklarını rahatça harcayabilmeleri için büyük kripto para borsalarıyla ortaklık kurmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

FTX, Visa işbirliği ile dijital varlıklar ve küresel finansal ekosistem arasındaki bağın güçlenmesine ve genişlemesine katkı sağlayacaklarına inandıklarını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!