Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX’in Çöküşü, Kripto Geliştiricileri İçin “Altın Fırsat” Doğurdu

Blockchain platformu Tezos’un CEO’su Kathleen Breitman’a göre FTX’in yaşadığı çöküş, blockchain geliştiricileri için “altın bir fırsat” doğurdu.

Breitman’a göre FTX’in yaşadığı çöküş, blockchain platformlarından ve geliştiricilerinden duyulan beklentileri kabul edilebilir bir düzeye çekebilir.

FTX’in çöküşü sırasında birçok büyük şirketin “toplu işten çıkarma” yaptığını söyleyen Breitman, bunun yeni işe alımlar için “altın bir fırsat” doğurduğunu düşünüyor.

“FTX’in kendi girişim kolu (FTX Ventures) üstünden yürüttüğü faaliyetler yüzünden (sektördeki) şirketlerin değeri artıyor, ekstrem derecelerde beklentiler oluşuyordu. Bir geliştiricinin gözünden bakacak olursak, piyasada bu kadar zorluğun olduğu bir dönemde, beklentilerin normal düzeye inmiş olması aslında çok iyi bir şey.”

Sektörün geleceğiyle ilgili de görüşlerini paylaşan Breitman, kripto para sektörünün bu dönemi atlatabileceğini ve FTX’in yaşadığı krizin, kripto para sektöründen başka “herhangi bir sektörde de olabileceğini” söylüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!