Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FXPro Analisti Bitcoin Boğaları İçin Reçeteyi Verdi: Bu Seviye Önemli!

FxPro kıdemli analisti Alex Kuptsikevich, Bitcoin’de boğa piyasasının devamı için geçilmesi gereken seviyeyi açıkladı.

Alex Kuptsikevich kısa süre önce e-posta yoluyla paylaştığı bir raporda, Bitcoin boğalarının kazanması gereken seviyeye odaklandı.

Piyasanın 57-58 bin dolar bandından güzel bir geri dönüş yaptığını ve halen daha 60 bin doların üzerinde tutunduğunu belirten analist, bunları terazinin olumlu tarafına koydu.

Fakat bu bölgelerin boğanın devamı için yeterli olmayacağını belirterek 64 bin doların hacimli bir şekilde kırılması gerektiğini savundu. 64 bin doların belirttiği gibi kırılması durumunda hem altcoinlere daha fazla güven geleceğini hem de Bitcoin’in güzünü 67 bin dolar bandına dikeceğini ima ederek yatırımcılara umut verdi.

Öte yandan iflas eden kripto para şirketi Gemini’nin Earn programı alacaklarına yapacağı geri ödemeyi ve MT.Gox geri ödemelerinin önümüzdeki süreçte Bitcoin’in başına bela olabileceğini hatırlatmaktan çekinmedi. Her iki şirketin alacaklılarına ödeyeceği toplam miktar 20 milyar dolar değerinde Bitcoin’i kapsıyor ve ciddi bir satış baskısı veya en azından psikolojik bir gerilim yaratabileceği düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!