Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galatasaray’ın Sahaya Çıkış Marşını Socios Kullanıcıları Seçtiler!

Galatasaray, Paris Saint-Germain, Juventus gibi takımlarla ortaklığı bulunan Socios.com, bu kulüplerin taraftarlarına eşsiz bir fırsat tanıyor. Taraftarlar Socios.com’un tokenları sayesinde takımlarıyla ilgili söz sahibi oluyorlar.

Bunun bir örneğini kısa süre önce Galatasaray taraftarlarında gördük. Galatasaray’ın taraftar tokenını kullanan kişiler, Socios.com’un düzenlediği oylama sayesinde takımın sahaya çıkış marşını seçtiler.

Galatasaray taraftarları düzenlenen bu oylama sonucunda takımın sahaya çıkış marşını Çocukluk Aşkımsın olarak belirlediler. Bu süreçte 7 binden fazla oy kullanıldı ve oyların yüzde 32.86’sını Çocukluk Aşkımsın şarkısı aldı. Socios.com tarafından paylaşılan verilere göre oylamadaki diğer şarkılar arasındaki oy dağılımı şu şekilde:

  •  Re Re Re Ra Ra Ra %25.04 
  • Kupalara Layıksın  %8.64 
  • Şereftir Seni Sevmek  %12.74 
  • Şampiyonsun Galatasaray %20.71

Taraftar Tokenları

Binance, OK Blockchain Capital gibi isimlerden 60 milyondan fazla yatıırm alan Socios.com günümüzde Galatasaray, Juventus gibi kulüpler için taraftar tokenı geliştiriyor.

Galatasaray taraftarları Şubat 2020’den beri kulübün taraftar token arzına katılıp $GAL tokenını satın alabiliyorlar. Bu tokenların fiyatı Socios.com’un kendi tokenı olan Chiliz (CHZ) fiyatına göre değişiklik gösterse de ortalama 10 liralık bir fiyata sahip.

Galatasaray’ın taraftar tokenını alan kişiler bu tokenı harcamadıkları müddetçe istedikleri oylamaya katılabiliyor, böylece kulübün geleceğinde söz sahibi olabiliyorlar.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment