Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galatasaraylılara Duyurulur: Token Avı Başladı

Galatasaray taraftarları, kulubün Socios.com ile birlikte geliştirdiği tokenları avlamaya başlayabilecekler.

Token Avı Başladı

Galatasaray taraftarları bugünden itibaren kulübün önümüzdeki ay çıkması beklenen taraftar tokenını avlamaya başlayacaklar.

Galatasaray taraftarları bu tokenları turistik yerlerden, şehir merkezlerinden, stadyumlardan vb. toplayabilecekler. Socios.com uygulamasına giriş yapan taraftarlar ücretsiz bir şekilde taraftar tokenı toplayabilecekler.

Taraftarlar uygulama üzerinden Günlük Global Av’a katıldıkları zaman geo-location teknolojisi sayesinde karşılarında yedi farklı soru işareti görecekler. Bu soru işaretlerinden herhangi birine tıklandığında ortaya ya Chiliz (CHZ) ya da taraftar tokenı çıkacak. Taraftarlar daha sonra bu tokenın yanına yaklaşarak üzerine tıklayacak, bu sayede tokenı alabilecekler.

Taraftarlar eğer Galatasaray’ın kendi tokenını değil de CHZ tokenını alırlarsa bunu önümüzdeki ay düzenlenmesi beklenen Taraftar Tokenı Arzında (FTO) Galatasaray tokenı ile takas edebilecekler. Kullanıcıların uygulamadan topladıkları tokenlar doğrudan uygulama içerisindeki cüzdana aktarılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment