Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galaxy Digital Bitcoin ve Ethereum’da Yükseliş Bekliyor: 170 Milyon Dolarlık İşlem!

Ünlü milyarder Mike Novogratz’ın kripto para odaklı yatırım şirketi Galaxy Digital, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) üzerinde aldığı long (uzun) pozisyonla dikkat çekti.

Galaxy Digital, olası bir yükseliş için hazırlıklarına başladı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre şirket, Compaund (COMP) ve Aave (AAVE) merkeziyetsiz borsaları (DEX) üzerinde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) long pozisyonu aldı.

Veriler Galaxy Digital’in 142 milyon dolar 4.168 WBTC ile 28,6 milyon dolar 16 bin ETH yatırdığını ve ardından 71,6 milyon Tether (USDT) ve 21,9 milyon USD Coin (USDC) borç aldığını gözler önüne serdi.

Şirketin Bitcoin ve Ethereum teminatıyla açtığı milyonlarca dolarlık long pozisyonuyla kripto para piyasasında boğa yönlü bir tutum sergilediğini açıkça ortaya koydu.

Şirketin kurucusu Novogratz, geçtiğimiz dönemde Bitcoin ve Ethereum destekçisi açıklamalarıyla sık sık gündeme gelmişti. Novogratz 2024 yılı için yaptığı tahminde Bitcoin’in 500 bin dolar bandına ulaşacağını dile getirmişti.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin son 24 saat içerisinde %0,3, Ethereum %0,1, AAVE %2,8 yükseliş performansı sergiledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!