Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galaxy Digital Borsaya Dev Bitcoin Transferi: Satış Hazırlığı mı?

Kripto odaklı yatırım şirketi Galaxy Digital, milyonlarca dolarlık Bitcoin’i borsaya gönderdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 7 Eylül günü harekete geçen Galaxy Digital, 78,5 milyon dolar değerinde 1.458 BTC’yi kripto para borsası Coinbase’e transfer etti.

Analsitler bu işlemi, satış öncesi hazırlık transferi olarak yorumladı. Galaxy Digital Bitcoin transferlerini 6 parça halinde gerçekleştirdi.

Bitcoin fiyatında yaşanan düşüşler ve 53 bin doların altının görülmesiyle gelen panikle birlikte birçok büyük ve küçük yatırımcı satış yaptı.

Bitcoin’in fiyatında yaşanan düşüşler ve 53.000 doların altına gerilemesi, yatırımcılar arasında satış baskısının arttığını gösterdi. Büyük yatırımcılar ve kurumsal yatırımcılar, bu düşüşten yararlanarak ellerindeki varlıkları satma yoluna gidiyor.

Özellikle, bu transferlerin zamanlaması, Bitcoin fiyatındaki düşüşlerle örtüşüyor ve bu durumun yatırımcı davranışları üzerinde önemli bir etkisi olabilir.

Büyük çaplı bu tür hareketler, kripto para piyasalarının ne kadar hassas olduğunu ve büyük yatırımcıların stratejilerinin piyasa üzerinde nasıl büyük bir etki yaratabileceğini gözler önüne seriyor.

Bu tür hareketler, piyasadaki likiditeyi artırarak kısa vadeli fiyat dalgalanmalarına neden olabilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 düşüş yaşayan Bitcoin, yazım esnasında dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!