Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsal Yatırımcılardan 32 Milyon Dolarlık Ethereum Yatırımı

Galaxy Digital tarafından Ethereum için özel olarak kurulan iki ayrı fon, 32.1 milyon dolar değerinde yatırım aldı.  Duyurusu ocak ayının sonunda yapılan iki fona, toplamda beş kurumsal yatırımcı giriş yaptı.

Michael Novogratz yönetimindeki Galaxy Digital, bu yıl iki Ether fonu kurdu. Bunlardan biri Delaware merkezliyken, bir diğeri Cayman Adaları’na kayıtlı.

32.1 milyon dolar yatırım aldı

Kripto para fonları, kurumsal yatırımcıya sunduğu saklama hizmetiyle onlara dolaylı yoldan kripto para sahibi olma fırsatı tanıyor. Galaxy Digital, müşterilerine sunduğu bu hizmet karşılığında %1 oranında komisyon alıyor.

Şirket, cuma günü ABD’deki Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonuna (SEC) bu iki fonun durumuna ilişkin bir belge sundu. Delaware’deki Ether fonuna 22 milyon dolar yatırım yapıldı. Giriş için minimum 250.000 dolar yatırım şartı aranan fon, ilk yatırımını 19 Şubat’ta aldı.

Cayman Adaları’na kayıtlı olan fonaysa 10.1 milyon dolar yatırıldı. Delaware’deki gibi ilk kez 19 Şubat’ta yatırım alan bu fonda, ondan farklı olarak minimum 100.000 dolar aranıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!