Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

GCR Hack Vakasında Meme Coin Detayı: Fiyat Yüzde 80 Düştü!

Dikkat çeken hack vakası meme coin projesinin sahipleriyle olan bağıyla tekrardan gündeme geldi.

Blokzinciri dedektifi ZachXBT, GCR isimli sosyal medya fenomenine yönelik hack saldırısının detaylarını aydınlattı. @Sol isimli son günlerin dikkat çeken ve CAT isimli meme coin projesiyle dikkat çeken bir bağlantıya dikkat çeken ZachXBT, GCR saldırısı ve Sol hesabı arasında ürpertici bir bağ olduğunu belirtti.

ZachXBT’ye göre saldırıdan dakikalar önce @Sol ile bağlı bir adres 2,3 milyon dolarlık ORDI ve 1 milyon dolarlık ETHFI long pozisyonlarını açtı. Söz konusu pozisyonlar merkeziyetsiz borsa Hyperliquid aracılığıyla açıldı.

GCR hackerları özellikle Ordi özelinde paylaşımda bulunarak fiyatta %30’a varan ani bir yükseliş yaratmıştı. Ardından @Sol ekibi, bu pozisyonlardan elde ettikleri karı CAT için kullandı:

@Sol ekibi, karı birden fazla cüzdana aktarmadan önce CAT ‘in 5 milyon dolarının üzerinde satış yaparak arzın %63’ünü kontrol etmek için kendi lansmanını yaptı.

@Sol ekibi tarafından piyasaya sürülen meme coin CAT, bu hack bağlantısının ortaya çıkmasının ardından %83 değer kaybı yaşayarak 0,0032 dolara kadar geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!