Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gemini Doğruladı! Litecoin Gemini Borsasında Listelenecek,

12 Eylül tarihinde, New York merkezli bir kripto para borsası olan Gemini Exchange, bir Twitter kullanıcısı tarafından kendi gönderilen yapılan yoruma yanıt verdi. Söz konusu kullanıcı, Litecoin‘in Gemini üzerinde listelenip listelenmeyeceği sorusunu yöneltti ve Gemini Support resmi Twitter hesabı bu soruya çok yakında LTC’nin platforma ekleneceği cevabı ile karşılık verdi.


Gemini kripto para borsası ilk olarak 2014 yılında piyasanın ünlü isimlerinden Winklevoss ikizleri tarafından kuruldu. Cameron ve Tyler Winklevoss çok yakın zamanda yeni bir atılım yaparak kendi stabil koin projeleri olan Gemini Dollar‘ı (GUSD) piyasaya sürdü. İkizlerin yaptığı açıklamaya göre GUSD projesi dünyanın ilk düzenlenmiş kripto para ve stabil koin projesi. Ancak yeni ortaya çıkan bir araştırmaya göre, Gemini, istediği zaman GUSD stabil koinlerini dondurabilme hatta bütün tokenleri transfer edilemez bir duruma getirme olanağına sahip ki bu merkeziyetsizlik olayına tamamen ters.

İkizler bunun yanı sıra bu yılın başlarında Bitcoin ETF başvurusunda bulunarak bütün kripto para piyasasını yükselişe geçirmek de istedi ancak bu girişim ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) başvuruyu reddetmesi ile maalesef başarılı olamadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment