Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Genesis, İflasından Hemen Önce Bu Kripto Paraları Cüzdanından Çıkardı

Kripto para şirketi Digital Currency Group’a bağlı olan Genesis, iflasa karşı korunma başvurusu yapmadan önce yüklü miktarlarda kripto para işlemi yaptı.

Genesis Global, 19 Ocak tarihinde iflasa karşı koruma başvurusunda bulundu. Genesis, şirketin en büyük 50 alacaklısına toplamda 3,6 milyar dolardan fazla para borçlu.

Blockchain verileri, Genesis’in resmen iflas başvurusunda bulunmadan kısa bir süre önce yüklü miktarlarda işlem yaptığını gösteriyor.

Etherscan’in Genesis Trading OTC olarak tanımladığı cüzdan adresinden Coinbase’e 50 bin adet ether (ETH), Bitstamp’e 20 bin adet ether, Kraken’a 5 bin adet ether ile 3,9 milyon dolarlık USDT, Binance’e 7,7 milyon dolarlık Fantom (FTM), yeni bir cüzdan adresine ise 36 milyon dolarlık USDC gönderildi.

Yapılan işlemlerin toplam değeri, dolar cinsinden 150 milyon doları aşıyor.

Genesis, geçen yıl hem Three Arrows Capital’ın hem de FTX’in yaşadığı çöküşler nedeniyle finansal olarak darbe aldı. Şirket, 16 Kasım tarihinde platformdaki para çekme işlemlerini durdurma kararı aldı.

Genesis tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, Gemini Trust Company’ye 766 milyon dolar, kripto para fonu Mirana Corp’a 151 milyon dolar, lending platformu Babel Finance’e 150 milyon dolar, VanEck New Finance Income Fund’a 53 milyon dolar, Plutus Lending’e 30 milyon dolar borçlu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!