Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Glassnode Kurucusundan Bitcoin İçin Yükseliş Sinyali Geldi!

On-chain analiz platformu Glassnode’un kurucusu Yann Allemann, Bitcoin’deki (BTC) yükseliş sinyaline dikkat çekti.

Yann Allemann 16 Nisan tarihli gönderisinde, Bitcoin özelinde pozitif değer taşıyan bir göstergeye odaklandı. Hafta sonu yaşanan düşüşler esnasında 58 bin dolarlık desteğin çok başarılı bir şekilde çalıştığını vurgulayan Allemann, buranın destek olarak kalması durumunda tablonun pozitif göründüğünü hatırlattı.

58-60 bin doların destek olarak devam etmesi ve bu seviyenin altında günlük bazlı kapanışlar gerçekleşmediği durumda yeni zirvelerin masada olabileceğini ima etti.

Ek olarak Göreceli Güç Endeksi (RSI) verisinin yükseliş momentumuna doğru bir geçiş yapmakta olduğunu işaret ederek, rallinin devamı için umut verdi:

BTC, kritik 58 bin dolarlık destek seviyesinden hızlı bir şekilde toparlanırken olağanüstü bir direnç sergiliyor ve RSI, yükseliş momentumuna doğru bir geçiş olduğunu gösteriyor. Hedefin 68 bin dolar ve ötesini aşmak olduğu düşünüldüğünde iyimserlik piyasaya hakim durumda. Ancak 58 bin doların altındaki herhangi bir aşağı yönlü hareket, devam eden boğa piyasası eğilimini raydan çıkarma tehdidi oluşturduğundan ihtiyatlı olmak önem gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!