Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale Bitcoin Satışında Bugün 364 Milyon Dolar ile Beklentiyi Aştı!

Grayscale, ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’e 8.668 Bitcoin transfer etti. 

Dünyanın en büyük dijital varlık yöneticilerinden Grayscale, ABD borsaları açılmadan önce yine Coinbase’e Bitcoin (BTC) taşıdı. On-chain analitik platformu Arkham Intelligence verilerine göre Grayscale, yaklaşık 364,7 milyon dolar değerinde 8.668 BTC transferi gerçekleştirdi.

Grayscale’in transfer gerçekleştirdiği adreslerin çoğu Coinbase Prime olarak kayıtlıyken yaklaşık 1.250 BTC gönderilen cüzdanlar anonim olarak görünüyor. Ancak bu cüzdanın da Coinbase’e ait olduğu tahmin ediliyor.

Grayscale’in Bitcoin fonu GBTC’nin spot Bitcoin ETF olması için onay almasının ardından 11 Ocak tarihinde borsalarda işlem görmeye başlamıştı. Grayscale bunun üzerine GBTC’de yaşanan çıkışlara yönelik elindeki Bitcoinleri o günden beri Coinbase’e taşıyor.

Beklentileri aştı

On-chain analiz hesabı EmberCN’in Twitter’dan geçtiğimiz gün paylaştığı verilerde, Grayscale’in 255 milyon dolar değerinde 6.077 Bitcoin’i GBTC saklama adresinden transfer etmesinin beklentiği belirtilmişti. Ancak Grayscale söz konusu verilerden yaklaşık 2.600 Bitcoin fazla transfer ederek dikkatleri üzerine çekti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!