Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale Düzenli Getir Sağlayan ve 9 Altcoin İçeren Yeni Ürün Başlattı!

En büyük ETF ihraççılarından biri olan Grayscale, 9 farklı kripto para birimi için staking hizmeti sunan bir fon başlattı.

Grayscale kripto para staking hizmeti veren Dinamik Gelir Fonu’nu (The Grayscale Dynamic Income Fund) başlattı. Söz konusu fona şimdilik 9 farklı kripto para dahil edildi.

Fona dahil edilen kripto paralar arasında Aptos (APT), Cosmos (ATOM), Near Protocol (NEAR), Osmosis (OSMO), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Sei (SEI), Coinbase Wrapped Staked ETH (CBETH) ve Calestia (TIA) yer aldı.

Bu kripto paraları stake eden kullanıcılara 3 ayda bir dolar bazlı pasif getiri imkanı sunan Grayscale, aynı zamanda söz konusu projelerin hisse kanıtı (PoS) sistemli ağına da güç katmış olacak.

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein konu hakkında yaptığı açıklamada, aktif olarak yönetilen bu ilk fonun yatırımcılara önemli fırsatlar sunacağına yer verdi:

Aktif olarak yönetilen ilk fonumuz olan Dinamik Gelir Fonu, ürün paketimizin önemli bir genişlemesidir ve yatırımcıların tekil bir yatırım aracının rahatlığı ve aşinalığı aracılığıyla çok varlıklı stake işlemlerine katılmalarını sağlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!