Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Güney Kore’nin Dev Borsasından Gelen Listeleme ile Fan Token Fiyatı 2x Yaptı!

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit, yeni bir fan token listeleyeceğini duyurdu.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) işlemlerinin altcoin hacimlerinin gerisinde kaldığı Güney Kore’nin dev borsası Upbit’ten İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham’ın fan tokenı SPURS için listeleme geldi. 

Upbit’in 20 Aralık tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruya göre SPURS TSİ bugün saat 10.00’da listelendi.

Borsa tarafından yapılan bildiride, SPURS yatırma işlemlerinin yalnızca Chiliz ağı için açık olacağı belirtildi. Upbit ayrıca başka ağlardan transfer yapılmaması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

SPURS’ün Bitcoin (BTC) paritesinde işleme açılacağı ifade edilirken söz konusu listeleme işleminin ardından yatırımcılar, SPURS/BTC işlem çiftinde alım-satım yapılabilecek.

SPURS fiyatı uçuşa geçti

CoinGecko verilerine göre söz konusu listeleme duyurusu sonrası SPURS adeta uçuşa geçti. Totthenam’ın fan tokenında yaşanan yükseliş neredeyse bütün fan tokenlara etki etti ve birçoğu %10’un üzerinde artış yaşadı.

Upbit son zamanlarda her listelemesiyle kripto para fiyatlarının %100’den fazla artış yaşamasına neden oldu. Aynı durum SPURS için de geçerli olurken fiyat, 3,86 dolar seviyelerinden %119 yükselişle 8,42’ye ulaştı. Daha sonra bir miktar düşüş yaşayan SPURS yazım esnasında 6,63 dolardan işlem görüyor.

ASTR fiyatı 0,0744 dolar seviyelerinden %87 yükselişle yazım esnasındaki fiyatı olan 0,1392 dolara erişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!