Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hedera Hashgraph (HBAR) Fiyatı Bir Günde İki Buçuk Katına Çıktı

Hızla büyüyen kripto para projelerinden Hedera Hashgraph (HBAR), yatırımcılara bir günde iki kattan fazla para kazandırdı.

İki Katına Çıktı

Bundan yalnızca bir gün önce elinde Hedera Hashgraph olan yatırımcıların şu anda yüzleri gülüyor. Çünkü bu yatırımcılar paralarını sadece bir günde neredeyse iki buçuğa katladılar.

Coinmarketcap verilerine göre geçtiğimiz gün bu saatlerde 0.01 dolar düzeyinde olan HBAR, an itibarıyla 0.4 dolara kadar çıkmış durumda.

Neden Yükseliyor?

Şu anda kripto para piyasasında genel bir artış söz konusu. Bitcoin, Ethereum, XRP gibi koinlerin büyük bir kısmı geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde kayda değer artışlar yaşadı. Ancak Hedera Hashgraph’in performansını sadece bununla açıklamak pek mümkün değil.

Hedera Hashgraph ekibi geçtiğimiz gün bir duyuru yayınladı ve Google’ın da Hedera Hashgraph Yönetim Kurulu’na katıldığını açıkladı. Şu anda zaten Deutsche Telekom, IBM, Boeing gibi isimlerin yer aldığı bu kurulda artık Google da yer alacak.

Hedera Hashgraph bir süredir Google Cloud’un hizmetlerini kullanıyordu. Dün yayınlanan duyuruya göre artık Google Cloud da Hedera Hashgraph ağında bir düğüm işletecek. Bu duyurunun yayınlanmasıyla birlikte HBAR fiyatı hızlı bir şekilde yükselmeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment