Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Herkes Bir Haftada 6x Yapan Bu Altcoin’i Konuşuyor: Yükseliş Devam Edecek Mi?

Binance’in Launchpool projesi olarak piyasaya çıkan son dönemin en popüler altcoin’i devasa yükselişi ile yatırımcılarını sevindiriyor.

Binance destekli kazanmak için dokun (tap-to-earn) madencilik mekaniği kullanan Telegram tabanlı topluluk kripto parası Notcoin (NOT), piyasaya sürülmesinin ardından yaşadığı devasa yükseliş ile heyecan verici bir noktaya ulaştı.

CoinGecko verilerine göre Notcoin’in toplam ağ işlem hacmi 4,6 milyar dolara ulaşarak Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve USDT‘nin ardından 4. sırada yer aldı. Bu performansı ile Solana (SOL) gibi piyasa devlerini geride bıraktı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de yer alan NOT/USDT işlem çifti 2,18 milyar dolar hacimle toplam Notcoin işlemlerinin %46,5’ini oluşturdu.

Notcoin fiyatı uçuyor

Binance listelemesi ile ortalama 0,0083 dolar seviyelerinden alım satıma başlayan NOT, Bitcoin’de yaşanan düzeltmeye paralel olarak bir düşüş dönemine girmişti. Yaşadığı %45’e yakın geri çekilme ile 0,00458 dolara kadar erişen NOT, daha sonra adeta bir ralli başlattı.

Neredeyse hiç geri çekilme yaşamadan yaklaşık bir haftada %550 yükseliş performansı gösteren NOT, 0,0294 dolara kadar ulaşmıştı. Daha sonra bir miktar geri çekilme yaşayan NOT, yazım esnasında 0,0211 dolardan alıcı buluyor.

Son dönemde Telegram botlarına olan ilginin artışının sürmesi ile bu alanda ilk olan NOT’un yükselişinin süreceği tahmin ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!