Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hidayet Türkoğlu Açıkladı: Basketbol Süper Lig Fan Token mı Geliyor?

Türkiye’nin önde gelen kripto para platformu Bitexen ile Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’i arasında bugün gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması sırasında Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun açıklamaları dikkat çekti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’i ile kripto para borsası Bitexen arasında 3 yıl sürecek olarak ana sponsorluk 28 Eylül tarihinde basın mensuplarının eşliğinde gerçekleşti. Gerçekleşen imza töreninde Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem yer aldı.

Hidayet Türkoğlu imza töreni sırasında Bitexen ile gerçekleştirilen sponsorluk kapsamında duyduğu gururun altını çizerek:

“Üç yıl boyunca basketbolun birleştirici gücü ve rekabet azmi, Bitexen’in yenilikçi vizyonu ile birleşerek her iki markanın gücüne güç katacaktır. Ligimizde yükselen rekabet dozu ve takımlarımızın uluslararası başarıları da basketbolumuzun cazibesini artırıyor. İnanıyorum ki bu anlaşma daha uzun yıllar sürecek bir iş birliğinin başlangıcı olacak.” dedi.

Ardından Kemal Cenk Erdem Bitexen etkisini tüm taraftarların hissedeceği bir sezon olsun diyerek:

“Hem listelediğimiz 18 taraftar token ile hem de sponsorluklarımız sayesinde basketbol ve diğer spor branşlarında federasyonlarımıza ve kulüplerimize önemli düzeyde finansman sağladık. TBF ile bugün imzaladığımız sponsorluk anlaşmasıyla bu alandaki desteklerimizi bir adım daha ileriye taşıyoruz. Teknolojik altyapımızın gücünü, sporun iyileştirici yönüyle birleştirerek Türk sporuna destek olmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda TBF ile yeni teknolojiler üretmek üzere çok daha yakın çalışmalarımız olacak.”

açıklamalarında bulundu.

Basketbol Süper Lig Fan Token mı Geliyor?

Her iki tarafın açıklamaları da spor dünyası ve gerçekleştirilen sponsorluk kapsamında olsa da geleceğe dair verilen imalar dikkat çekti. Açıklamaların ardından basın mensuplarından alınan soru-cevap kısmında Hidayet Türkoğlu’na yöneltilen “Bitexen ile bu sponsorluk sonrasında Basketbol Süper Lig için fan token çalışması yapılacak mı?” sorusu üzerine Türkoğlu:

“Bitexen ile gerçekleştirdiğimiz sponsorluk anlaşması sayesinde kendilerinin ailemize katılmasının gururunu yaşıyoruz. Bitexen gibi yeni nesil teknolojiler sunan bir platform ile artık çok daha yakın bir ilişki içerisindeyiz. Kendilerinin ürettikleri teknolojiler konusunda da birlikte neler yapabileceğimiz kapsamında çalışmalarımız sürüyor. İlerleyen dönemlerde masaya yatırdığımız projeler netleştiğinde sizlere duyurur buradan aktarırız.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!