Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Holo ve Pundi X Yükselirken, Lider Kripto Paralar Yatay Seyrediyor

Kripto para piyasası kötü bir 2018 yılı geçirdi ancak 2019 yılının ilk ayını geride bırakmaya yaklaşırken tamamen farklı bir piyasaya giriş yapmış olduk. 2018 yılının başından beri stabil olarak düşüş yaşatan piyasa, 2019 yılının ilk haftalarında ciddi bir yükseliş yaşatsa da, yerini daha sonra yatay bir görüntüye bıraktı ve Bitcoin hala 3.500 dolar ile 3.700 dolar bandında gidip geliyor.

Piyasa hacmine göre top 100 içerisinde yer alan kripto para birimlerine bakacak olursak, neredeyse hepsi yeşil bir görüntü çiziyor ancak elde edilen yükselişler oldukça düşük. Özellikle iki gündür diğer kripto paraların arasından sıyrılan Holo ve Pundi X, basın saatine göre sırasıyla %6.09 ve %11 üzeri yükselişle şu sıralar birçok kişinin dilinde. Sadece dolar bazlı değil, Bitcoin bazlı Sats olarak da yükselen ikili, piyasa düşüş yaşarken yeşil bir görünüm çizmeyi sürdürdü.

Piyasa hacmine göre top 10 arasında yer alan kripto paralara bakacak olursak da, yakın zamanda logo değişikliğine giden Litecoin top 10’un lideri gibi gözükmekte. Yüzde 4.45 yükseliş yaşayan Litecoin‘i ise basın saatine göre %1.85 yükseliş yaşayan ve dokuzuncu sırada yer alan Tron takip ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin 3.599 dolardan alıcı bulurken, sekizinci sırada yer alan Stellar ise top 10 arasında düşüş gösteren tek kripto para birimi konumunda.

Son günlerde XRP hakkında çıkan ”piyasa hacmi aslında daha düşük” haberlerinden etkilenmeyen XRP ise basın saatine göre hala ikinci sırada ve 13 milyar dolarlık toplam piyasa hacmine sahip. Onun hemen ensesindeki Ethereum ise 12.276 milyar dolarlık piyasa hacmi ile biraz daha yükselişe ihtiyaç duymakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment