Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hong Kong Medyasına Bitcoin ile Bağış Gönderilebiliyor

Hong Kong Free Press bundan böyle Bitcoin ve Bitcoin Cash gibi kripto paralar üzerinden bağış kabul edeceğini açıkladı.

Yahoo Finance tarafından yapılan habere göre Hong Kong’un en büyük bağımsız medya kuruluşu olarak gösterilen Hong Kong Free Press’e artık Bitcoin ile bağış gönderilebiliyor.

Protestolar Büyüyor

Hong Kong’daki vatandaşlar birkaç haftadır Çin yönetimini protesto ediyorlar. Özellikle Batı medyasında büyük yer edinen bu protestolara Dünya’nın çeşitli yerlerinden destek gidiyor.

Hong Kong Free Press şu anda bölgedeki pek çok medya kuruluşunun yandaş haber yaptığını öne sürüyor ve böyle bir ortamda bağımsız bir şekilde ayakta kalmaya çalıştığını belirtiyor.

Yahoo Finance tarafından yapılan habere göre bu kuruluş artık daha fazla destek alabilmek için kripto paralarla da bağış kabul etmeye başladı. Hong Kong Free Press’in editörlerinden biri, Reddit’te bu durumla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bugün çok fazla miktarda bağış aldık! Freelancerların, mesailerin, sigorta bedellerinin ve güvenlik ekipmanlarının masrafını karşılamamız için bize yardımcı olabilirsiniz.”

Bu kuruluşa yardımcı olmak isteyen kişiler popüler platformlardan BitPay aracılığıyla Bitcoin ve Bitcoin Cash gönderebiliyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment