Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Amerikan Pazarından Tamamen Çekiliyor

En büyük kripto para borsalarından biri olan Huobi, ABD’deki kullanıcılarına hizmet vermeyi bırakıyor.

Singapur merkezli şirket önümüzdeki birkaç hafta içerisinde ABD’deki tüm operasyonlarını durduracak ve Amerikan pazarından çekilmiş olacak.

ABD’den Çekiliyor

ABD günümüzde kripto para regülasyonlarının en belirsiz olduğu ülkelerden biri olarak gösteriliyor. Çoğu kripto para şirketi ABD’deki regülasyonlar dolayısıyla ülkede hizmet verirken zorluk yaşıyor.

Günümüzde Avrupa, Asya ve Amerika gibi dev pazarlarda, toplamda 130 ülkede hizmet veren Huobi önümüzdeki haftalarda Amerikan pazarından çekilecek. Huobi’nin bu hamlesiyle birlikte ABD’deki kripto para kullanıcıları artık platforma üye olamayacaklar.

Huobi’nin Amerikan yatırımcılara hizmet vermeyi bırakacağı zaten birkaç aydır bilinen, daha doğrusu tahmin edilen bir şeydi. Ancak şirket artık bu iddiaları doğruladı ve 13 Kasım’da tüm Amerikan hesaplarını donduracağını açıkladı.

Huobi’de şu anda parası olan Amerikalı yatırımcıların hesaplarındaki parayı çekmek için bu tarihe kadar vakitleri var. Bu vakit geçtikten sona ABD’deki kripto para kullanıcıları Huobi’nin hizmetlerinden yararlanamayacaklar

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment