Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi CEO’sundan Türkiye Açıklaması

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi konumunda olan Huobi son dönemlerde ülkemize olan ilgisi ile sık sık gündeme gelmeye başladı. Huobi geçtiğimiz Haziran ayında Türkiye’ye özel etkinliğini düzenlemiş ve bu pazara gireceğini birinci elden açıklamıştı.

Huobi Türkiye’ye Girdi

Borsa bu haberden sonra Türk şirketi Paratica ile de ortaklık imzalayarak adeta sektörde kalıcı olmanın temellerini attı.

CEO geçtiğimiz günlerde resmi Twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı ve Google arama verilerini paylaştığı gönderisinde Türkiye’nin Bitcoin ile ilgilendiğini ima etti.

 

Livio Weng’in attığı bu tweet aslında uzun bir süredir devam eden bir durumu kanıtlamakta. Türkiye dünyada en çok kripto para yatırımcısının bulunduğu ülkelerden birisi ve geçtiğimiz tarihlerde Binance’nin ABD’li kullanıcılara ana platformunu kapatması ile Binance borsasına en çok erişim sağlayan ülke de Türkiye olmuştu.

Bütün bu ilgiye ve popülariteye rağmen Türkiye içerisinde kripto paraları kapsayan herhangi bir regülasyon hayata geçirilmedi ve yeterli zamanda bu tip bir regülasyon çıkartılmazsa ülkedeki inovasyon sekteye uğrayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment