Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’nin İstanbul Etkinliğine Büyük İlgi

Türkiye‘deki kripto para destekçileri kripto para borsası Huobi’nin geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlediği etkinlikte bir araya geldiler.

Huobi Yöneticileri İstanbul’da

Kripto para dünyasının en büyük şirketlerinden biri olan Huobi 22 Haziran tarihinde Wyndham Grand Levent Oteli’nde kripto para destekçilerine özel bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan isimler arasında Huobi Global ve Huobi MENA’nın üst düzey yöneticilerinden birkaçı bulunuyordu. Huobi CEO’su Livio Weng’in, Huobi MENA’nın kurucularından Mohit Davar ve Sultan Kharsham gibi isimlerin katıldığı etkinlikte kripto para dünyasıyla ilgili birbirinden farklı konulardan bahsedildi.

Huobi’nin Türkiye Hamleleri

Halihazırda sektörün en büyük borsalarından biri olarak değerlendirilen Huobi’nin Türkiye’de düzenlediği etkinlik büyük ilgi gördü. İstanbul’da düzenlenen bu etkinlik aslında şirketin Türkiye pazarına duyduğu ilgiyi de pekiştirmiş oldu.

Huobi bu etkinlik düzenlenmeden önce de Türkiye’deki kripto para destekçilerine özel hizmetler veriyordu. Huobi Prime’ın Türkiye’de destekleniyor olması, İnternet sitesinde Türkçe dil desteği bulunması, sosyal medyada zaman zaman Türkçe paylaşımlar yapılması gibi şeyler şirketin Türkiye’deki faaliyetlerine örnek olarak gösterilebilir. Huobi ayrıca kendi tokenı olan HT’yi Türkiye pazarına sokmuştu.

Şirket bunların yanı sıra Türkiye’de algoritmik trade ilgili çalışmalar yapan Paratica’yla yakın bir işbirliği kurarak yerel şirketlere birlikte çalışmaya başladı.

Huobi Istanbul - 1

Tanıdık İsimler de Yer Aldı

Etkinlikte Türkiye’deki kripto para camiasının öne çıkan isimleriyle karşılaşmak da mümkündü. Bunlara örnek olarak Erkan Öz, İsmail Hakkı Polat ve Volkan Korkmaz gibi isimleri gösterebiliriz. Etkinlikte ayrıca Huobi ile yaptığı işbirliğiyle tanınan Paratica’nın kurucularından Altuğ Öztürk de yer aldı. Bu isimler etkinlik sırasında bir araya gelerek kendilerine yöneltilen bazı soruları yanıtladılar ve kripto para dünyasındaki kişisel deneyimlerini etkinlikteki izleyicilerle paylaştılar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment