Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Önümüzdeki Hafta Blockchain Telefonunu Tanıtacak!

Çinli kripto para borsası Huobi yeni ortaya atılan bir iddiaya göre beklenen blockchain tabanlı akıllı telefonu Acute Angle’ı gelecek hafta açıklayacak ve tanıtacak.

Dev kripto para borsasının yeni blockchain telefonu halihazırda az sayıdaki Çinli kullanıcının denemesine açılmıştı ancak gerçek piyasaya çıkışın önümüzdeki hafta altıncı Huobi Prime ile yapılması planlanıyor.

Yaklaşık 500 dolarlık bir fiyata sahip olacağı bilinen Acute Angle isimli akıllı telefon direkt olarak borsanın kendi kripto para birimi Huobi Token ile satın alınabilecek. Android tabanlı blockchain telefonunun Huobi kripto para borsasının ortağı olan Whole Network ile ortalaşa yapıldığı iddia ediliyor. Cihazın 2019 yılının sonuna kadar Güneydoğu Asya bölgesi boyunca dağıtılması planlanıyor. Huobi buna ek olarak yeni ürününü Avrupa ve ABD bölgelerinde de dağıtmayı planlanıyor ancak bunun için ilk olarak Asya bölgesindeki dağıtımın başarılı geçmesi şart.

Huobi Global CEO’su Livio Weng, blockchain cihazlarının geleceğin blockchain endüstrisinin gelişimi için umut veren bir ürün olduğunu vurguladı ve benzer girişimlerin gelecekte artarak süreceğini ima etti.

Türkiye pazarına da giriş yapan Huobi’nin cihazlarının Türkiye bölgesine gönderilip gönderilmeyeceği ise henüz kesinlik kazanmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment