Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Açıkladı: Yeni Bir Altcoin Listeleyebilir! Güncellemeyi Bekliyor

Dünyanın en büyük borsalarından Huobi, mobil madencilik uygulaması olarak bilinen Pi Network’u yakın takibe aldığını açıkladı.

Huobi tarafından 25 Aralıkta paylaşılan resmi blog gönderisinde, mobil madencilik uygulaması olarak bilinen Pi Network‘un gelişim sürecini ve ağ yükseltmelerini yakın takibe aldıkları açıklandı. Söz konusu duyuruda, Pi Network’un ana ağa (mainnet) başarılı bir şekilde geçmesi durumunda yerel token’ını borsa üzerinde en kısa zamanda listelenmesi için çalışmaların başlatılacağı belirtildi.

Açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Huobi, topluluk ilişkilerinde en iyi projeleri destekleme konusunda her zaman kararlı olmuştur. Borsamız, Pi Network topluluğunun olumlu tavsiyesiyle, Pi Network’ün yaklaşan mainnet lansmanına ilişkin güncellemelerini yakından takip edecektir. Ana ağa başarılı bir geçiş sağlanırsa, Pi en kısa sürede listelenmek üzere gözden geçirilecektir.

Halihazırda 30 milyon aktif kullanıcısıyla kapalı bir ağ üzerinde işlemlerine devam eden ve yakın zamanda büyük bir güncelleme ile ana ağa geçmeyi hedefleyen mobil odaklı bir blockchain olan Pi Network, 2018 yılında ABD Stanford üniversitesindeki üç doktora adayı girişimci tarafından üretilmiştir. Pi Network, henüz ana ağa geçmediği için madencilik yapılarak kazanan tokenlar hiçbir yerde satılamıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!