Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’den Binance Launchpad’e Rakip Platform: Huobi Prime

Önce Bittorrent ICO’su ile başlayan ve daha sonra da Fetch AI ve Celer Network ile devam eden Binance Lauchpad furyası, görünüşe göre diğer büyük kripto para borsalarını da etkilemiş durumda.

Binance’in bu yeni platformunun gösterdiği başarı ve ICO piyasasına kattığı canın yanı sıra, aynı zamanda BNB’ye de getirdiği fayda artık herkesin malumu haline gelirken, bir başka kripto para borsası Huobi de, benzer bir hizmeti olan Huobi Prime’ı tanıttı.

Bazı alt koinleri, borsalarda listelenmeden önce yatırımcıları ulaştırmayı amaçlayan bu platformda, aynı zamanda yine bazı projelerin otuz dakikalık hızlı token satışları yapılacak.

Konuyla ilgili konuşan şirket CEO’su Leon Li, yaptığı açıklamada müşterilerinden bu yönde ciddi talepler aldıklarını ifade ederken, bu platformu hayata geçireceklerinden ötürü oldukça mutlu olduklarını belirtti.

Li, şöyle konuştu:

”Bu alanda müşterilerimizden çok büyük bir talep alıyorduk ve biz de bu işi çok daha hızlı, güvenli ve daha iyi bir şekilde yapmak için kolları sıvadık. Aldığımız sonuçtan son derece memnun olduğumu ifade etmeliyim.”

Huobi’den yapılan açıklamada, çeşitli süreçlerin tamamlanmasının ardından Binance Lauchpad benzeri hizmet verecek olan platformun 26 Mart’tan itibaren tam kullanıma gireceği ifade edildi.

Bakalım, son birkaç aylık süreçte Binance Launchpad’in de etkisiyle az da olsa canlanan ve toparlanma emareleri göstermeye başlayan ICO sektörüne, Huobi’nin katkısı ve dokunuşu nasıl olacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment