Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’den Büyük Hamle – 16 Lisanslı Japon Borsalarından BitTrade’in, Çoğunluk Hissesini Satın Aldı!

Dünyanın en büyük ve en popüler kripto para borsalarından olan Huobi, bugün kendi resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir duyuruya göre, Japonya’nın lisanslı 16 kripto para borsasından birisi olan BitTrade ile ortaklık imzaladı ve borsanın çoğunluk hissesini satın aldı. 1 Trilyon doların üzerinde ticari hacme sahip olan Huobi, ticari hacme göre dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası konumunda.

Dur Durak Bilmeden Genişliyor

Huobi bu yeni hamle sayesinde, Singapur, Kore, Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Lüksemburg gibi bölgelerin yanı sıra Japonya’ya da açılmış ve girilmesi en zor piyasalardan birisine girmiş olacak. Huobi özellikle 2018 senesi boyunca, bir kaç tane yüksek profilli satın alma ile, ciddi anlamda büyüme kaydetti. Geçtiğimiz günlerde firma hakkında olası bir halka arz yapabileceği söylentisi çıkmış olsa da, firmadan herhangi bir doğrulama gelmedi. ,

BitTrade sahibi Eric Cheng, söz konusu satın alma konusunda şunları ifade etti:

”Kripto para birimi endüstrisinde küresel bir lider olan ve inanılmaz bir şekilde büyümeye devam eden Huobi ile ortak olmaktan dolayı zevk duyuyoruz. Beraber, Huobi’nin küresel ayak izinden faydalanarak, mükemmel yönetim ve gelişmiş güvenlik sistemleri ile, BitTrade’i Japonya içerisinde piyasa önderi bir konuma getireceğiz.”

BitTrade platformu Cheng tarafından yaklaşık bir kaç ay önce 50 milyon dolara satın alınmıştı. Yani teknik olarak Cheng, satın aldığı borsayı, ‘pek fazla kullanmadan’ başka bir kuruma sattı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment