Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’nin ABD’deki Ortağı İtibari Para-Kripto Para Ticaretini Destekleyecek

Kripto para borsalarından Huobi‘nin ABD’deki ortağı Huobi.com, itibari para-kripto para paritesini kullanıma açmaya hazırlanıyor.

Huobi Global, geçtiğimiz yılın haziran ayında San Francisco’daki HBUS adlı şirket ile bir anlaşma imzalamış ve bu şirketle yeni bir ortaklık kurmuştu. HBUS tarafından Huobi.com adı altında işletilen platform, itibari para ve kripto para üzerinden alışveriş yapma imkanı sunmaya başlayacak.

Huobi.com başlangıç aşamasında yalnızca kripto paradan-kripto paraya şeklinde işlem yapmaya izin veriyordu ancak platform artık başlangıçta ABD Doları olmak üzere bazı itibari paraları da desteklemeye başlayacak.

İtibari para-kripto para paritelerini desteklemeye başlayan platformların sayısında kayda değer bir artış olduğunu söyleyebiliriz. Huobi.com’un yanı sıra Binance de geçtiğimiz aylarda Uganda’da yeni bir platform kurmuştu. Binance, bu platformla birlikte itibari para-kripto para paritelerini daha kapsamlı şekilde desteklemeye başladı.

Bu paritelerin yalnızca kripto para borsaları tarafından desteklenmediğini belirtmek gerekiyor. Kullanıcılarına itibari para ile kripto para işlemi yapma hakka tanıyan bankalar da var. Bunlardan birine örnek olarak İsviçre’deki Falcon Private Bank‘i gösterebiliriz.

Huobi.com tarafından yayınlanan duyuruya göre platform kullanıcıları, USD kullanarak Bitcoin, Ethereum ve Tether (USDT) gibi kripto paralar üzerinden alım-satım yapabilecekler. Kullanıcılar ayrıca doğrudan USD ile para yatırabilecek ve minimum 100 dolar olması şartıyla para çekebilecekler.

Halihazırda kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Huobi Global, bu gibi adımlarla birlikte küresel kripto para sektöründeki konumunu güçlendiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment