Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’nin Madencilik Firması, Üçüncü Çeyrekte Yüzde 287 Büyüdü!

Huobi Global, 5 Kasım tarihinde firmaya bağlı kripto para madencilik platformu Huobi Pool‘a ait 2018 yılının üçüncü çeyrek verilerini yayınladı. Görünüşe göre Huobi Pool, piyasa ciddi bir düşüş yaşarken ve Bitfury gibi diğer kripto para madencilik firmaları krizle boğuşurken, %287 gibi inanılmaz bir artış yakalamış.

Diğer kripto para madencilik şirketlerine göre nispeten daha küçük olan Huobi Pool, 2018 yılının ikinci çeyreğinde 213,243 dolarlık bir işletme kazancı elde ettikten sonra, bu miktarı üçüncü çeyrekte 825.744 dolara çıkarmayı başardı. Huobi Pool çok yeni bir madencilik firması ve henüz 2018 yılının başlarında piyasaya çıkış yaptı.

Huobi Performansı ile Gurur Duyuyor

Huobi başkan yardımcısı Livio Weng, şirketin özellikle mevcut ayı piyasası şartlarında böyle bir sıçrama yapmasından doğan memnuniyetini gizlemedi. Bitcoin geçtiğimiz 2017 Aralık ayından beri %50’nin üzerinde değer kaybetti ve bütün kripto para piyasası da toplamda 500 milyar doların üzerinde düşüş yaşadı.

”Üçüncü çeyrekteki performansımız bizim işletme modelimizin gücünü yansıtmaya devam etti.”

”Blockchain endüstrisinde bir bütün olarak yaşanan düşüş ile kıyaslandığında, Huobi Pool’un performansından dolayı oldukça memnunuz.”

Weng bunun yanı sıra şirketin nakit akışı ile azalan borçlarının da üçüncü çeyrekte madencilik havuzunun daha iyi performans göstermesine etki eden unsurlardan olduğuna değindi.

Kullanıcı tabanını oluşturan asıl isimlerin büyük madenciler olduğunu belirten Huobi Pool, ”küçük ve orta çaplı madencilerin sayısının da artışa geçtiğini” vurguladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment