Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IBM Blockchain Birimi Şefi Jesse Lund: Blockchain Alanındaki En İyi Şirketiz

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan IBM’in Blockchain biriminin başında olan Jesse Lund, bir medya organına verdiği röportajda, şirket olarak Blockchain alanında lider konumda bulunduklarını iddia etti.

Lund, yaptığı açıklamada IBM olarak son üç yılda başardıkları ile bu alanda ciddi bir oyuncu olduklarını kanıtladıklarını ifade ederken, şöyle konuştu:

”IBM’in son üç yıllık süreçte yaptıkları ortada. Bence biz, Blockchain alanındaki en iyi şirketiz ve bu alanda lideriz. Son üç yılda yaptıklarımız ile sektöre meşruiyet ve güven duygusu kazandırdığımızı düşünüyoruz.”

Başarılı isim, IBM olarak yaptıkları şeyin sadece Blockchain ile ilgili olmadığını ve ana planda, dünyanın finans piyasalarına bakışını değiştirecek eylemler peşinde olduklarını da söylerken, bu alanda yaptıklarından da gurur duyduklarını söyledi.

Lund, sözlerini ise şöyle sürdürdü:

”Yeni fikirler geliştiriyor ve onların üzerinde çalışıyoruz. Bunların nihai hedefi ise, parasal değeri elektronik ortamda depolamak ve bu değeri eş zamanlı olarak dolaşıma sokabilmeyi mümkün kılmak. Şu anda bankaların yaşadığı en büyük sorun da zaten bu. Birçok farklı iletişim kanalı var ve bu da süreci çok fazla yavaşlatan bir etmen. Biz buna çözüm bulmak ve bu alanda gerçekten devrim yapmak istiyoruz.”

Gerçekten de IBM, başta Stellar Lumens ortaklığı olmak üzere kripto para ve Blockchain konusunda, diğer dev şirketlere kıyasla birkaç adım daha önde gibi duruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment