Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IEO Metodunun Sonu mu Geliyor?

Ünlü kripto para borsası Binance’in geçtiğimiz dönemde kripto para sektöründe IEO çılgınlığı başlattığını aslında söylemek mümkün. Binance’in yaptığı bu hamleleri, birçok borsa da yakından takip edip benzer şeylerin altına imza atarken, son dönemde ise IEO’ların eski karlılık oranlarını mumla arattığını ifade etmek gerekiyor.

Başlangıçta son derece iyi karlar getiren ve kısa süre içinde yatırımcısına güzel paralar kazandıran bu projeler, günümüze geldiğimizde ise, geçmiş performansını mumla aratmaya başladı.

Aynı zamanda başlangıçta iyi karlar getiren projelerin de, sonraki dönemde performans olarak sınıfta kalması, yatırımcıda IEO’lara yönelik bakışın olumludan olumsuza dönmesine sebep oldu.

IEO projelerinin sadece Binance ve diğer büyük borsalar ile de sınırlı kalmadığı bir ortamda, bu projelerin artık büyük bir kısmının zarar ettirdiği de aşikar.

Özellikle de repütasyon anlamında başarısız olan birçok borsanın ortaya koyduğu IEO’lar, son dönemde yatırımcılarını ciddi zarara uğrattı.

Analistler, bu durumun da IEO sektöründeki daralmanın önemli bir sebebi olduğunu ifade ediyorlar.

Tüm bu durumlar da göz önüne alındığında, bazı analistlerin yaptığı IEO’lar artık can çekişmeye başlayacak yorumlarını da, daha büyük bir dikkatle takip etmek gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment