Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IEO’lar Eskisi Kadar Kazançlı Değil Mi?

2019 yılında kripto para borsasına resmen ‘can veren’ trendlerden birisi olarak görülen IEO’lar, Binance kripto para borsasının hamlesi ile başladı ancak daha sonra birçok kripto para borsasına yayıldı.

BitTorrent Token’in IEO satışı ile inanılmaz gelirler elde eden Binance, yatırımcılara da ilk başlarda ciddi miktarlarda kazanç sağladı. Bunu gören birçok diğer kripto para borsası ve kripto para yatırımcısı da ilk 6 ay içerisinde IEO platformlarına yönelik inanılmaz bir talep oluşmasına sebep oldu.

Ancak Blockchain Capital’in yaptığı yeni bir araştırmaya göre, IEO’lar özellikle yılın ikinci yarısından beri çok fazla kazançlı olmamaya başladı. Gate.io, OKEx, KuCoin, Binance, BiBox, Huobi, ProBit, BitForex gibi kripto para borsalarının yaptığı IEO’ların ilk aylarında hala kazanç sağladığı söylense de, bunları uzun süre ellerinde tutanlar genellikle zarar etmekte veya ilk yatırım yaptığı sermayeye geri dönmekte.

IEO’ların da 2017 yılında inanılmaz bir yükseliş yaşayan ICO‘lar gibi çok kazançlı ancak kısa ömürlü olması tahmin ediliyordu ve bu tahmin doğru çıktı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment