Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İki Balina Bir Altcoin İçin Eş Zamanlı 6 Milyon Dolarlık Alım Yaptı, Fiyat Fırladı!

Balinaların milyonlarca dolar değerinde Ethereum’u (ETH) Chainlink’e dönüştürmesiyle birlikte LINK fiyatı aniden fırladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan bilgilere göre iki farklı balina adresi kısa süre önce eş zamanlı olarak yaklaşık 6 milyon dolar değerinde 788.877 LINK aldı. Balinaların ortalama alım fiyatı 7,62 dolar olurken LINK fiyatında kayda değer bir yükseliş yaşandı.

Balinaların alımıyla LINK tahtasında hareketlilik görülürken fiyat 7,416 dolar seviyelerinden %9’a yakın daha değer kazanarak 8 doları aştı.

Lookonchain alımların zamanlamasından yola çıkarak muhtemelen bu iki cüzdanın aynı kişi tarafından yönetildiğini öne sürdü. Alımlar Ethereum ve stETH ile gerçekleşti. İki farklı cüzdan toplamda 3.074 stETH ve 71 ETH‘yi merkeziyetsiz borsa (DEX) 0xProtocol aracılığıyla 788.877 LINK’e dönüştürmüş oldu.

Habere konu olan iki balina cüzdanında halihazırda LINK ve küçük bir miktar Ethereum dışında farklı bir kripto para bulunmuyor.

CoinGecko verilerine göre 24 saat içerisinde %15,1 yükseliş sergileyen LINK, yazım esnasında 8,03 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!