Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İki Dev Bitcoin Borsası, Kan Kaybetmeye Devam Ediyor

Kripto para araştırma firması CoinMetrics, haftalık olarak yayınladığı ağın durumu raporunda iki dev kripto para borsasının piyasadaki payının ve sahip olduğu Bitcoin miktarının devamlı olarak azaldığına dikkat çekti.

BitMEX ve Bitfinex, Tehlikeli Bölgeye Giriş Yaptı

Özellikle 12 Mart tarihindeki sert düşüşte yatırımcılara hizmet veremeyen ve başarısız olan BitMEX kripto para borsası ile vadeli işlem piyasalarındaki payı ve etkisi gitgide azalan Bitfinex’in yaşadığı bu düşüş ve kayıplar diğer kripto para borsalarına yarıyor gibi gözüküyor.

Yukarıdaki rapora bakıldığında yeşil ile gösterilen BitMEX ve mavi ile gösterilen Bitfinex kripto para borsalarındaki BTC miktarının çok sert düştüğü görülüyor. Bunun dışındaki borsaların birçoğunun BTC miktarı benzer seyrederken sarı ile gösterilen Binance’in BTC miktarında hafif çaplı bir yükseliş yaşandığı görülüyor.

Bitfinex kripto para borsasının BTC miktarı 93.800’e kadar geriledi ve bu 13 Mart tarihinden itibaren %51’lik bir düşüş yaşandığını gösteriyor. İlginç bir şekilde borsadaki Ethereum miktarının ise 5 milyona çıktığı ve önemli bir yükseliş elde ettiği görülüyor.

BitMEX kripto para borsasının BTC miktarının ise 315.700’den 216.000’e kadar gerilediği ve %31 gerilediği görülüyor. BitMEX’in BTC miktarının ve kullanıcılarının büyük bir kısmının ise OKEx, Huobi ve Binance kripto para borsalarına gittiği görülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment