Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İki Popüler Altcoin Yeni Ağ İçin Ortaklık Kurduğunu Duyurdu!

Layer 1 blockchaini Injective (INJ), kritik bir geliştirme için Arbitrum (ARB) ile ortaklık kurdu.

Injective, Arbitrum ağında katman-3 (L3) blokzinciri başlatmak için kolları sıvadı. Bu doğrultuda Arbitrum’un Orbit araç setinin kullanılacağını belirten Injective ekibi, hızlı ve düşük ücretli bir ağ için çalışacaklarını belirtti.

Ethereum, Cosmos ve Solana ağlarını birbirine bağlayacak ve cross-chain olarak varlık ile likidite taşınmasına yardımcı olacak “inEVM“, Arbitrum’un teknolojisiyle özelleştirilebilir blokzincirleri oluşturulmasına da fırsat tanıyacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Injective Labs’in kurucu ortağı Eric Chen, sunulacak bu ürünün birçok blokzinciri arasında likidite ve varlık aktarımını mümkün kılarak ekosisteme ciddi bir fayda sağlayacağını söyledi:

Injective’in Arbitrum ile entegrasyonunun önemi, blokzinciri ağları veya altyapısı oluşturmanın ötesine geçiyor. Cross-chain varlıkların ve likiditenin ekosistemler arasında gerçekten birleştirilebildiği bir oluşum için Ethereum, Cosmos ve yaygın olarak benimsenen diğer L1’ler arasındaki boşluğu kapatarak birlikte çalışabilirliğin temel ilkesini uyguluyor.

Söz konusu L3 projesinin ne zaman hayata geçirileceğine dair net bir tarih paylaşılmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!