Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İki Trader PEPE Coin Yükselişini Öngörerek Ciddi Yatırımla Yüzde 95 Kar Etti!

İki farklı kripto para yatırımcısı, meme coin yatırımı sayesinde kısa sürede dudak uçuklatan kazançlara imza attı.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre iki farklı kripto para cüzdanı, meme coin Pepe (PEPE) sayesinde kısa sürede ciddi kar sağladı.

Söz konusu cüzdanlardan ilki olan “0xe58”, Pepe’de 26-27 Şubat tarihlerinde yaşanan %70 civarı yükselişten sadece 1 gün önce harekete geçti. Yatırımcı, kripto para borsası Binance’den şu anki değeri 2,76 milyon dolar olan 1,03 trilyon PEPE satın aldı. Bu yatırımı sayede yaklaşık 3 gün içerisinde 1,3 milyon dolar kar elde etti.

İkinci cüzdan “0xd9b” ise 25 Şubat tarihinde güncel değeri 1,34 milyon dolar olan 501,3 milyar PEPE satın aldı. Bu yatırımcının karı ise 660 bin dolar olarak geçti. Her iki yatırımcı da henüz satış yapmadı.

Söz konusu cüzdanlardan ilki, milyon dolarlık PEPE alımı yapmadan önceki 650 gün boyunca hiçbir işlemde bulunmamıştı. Yaklaşık 2 yıllık sessizliğin ardından harekete geçip devasa bir yükseliş öncesinde alım yapması, “acaba PEPE ekibinden biri olabilir mi?” sorusunu akıllara getirdi.

İlk yatırımcının cüzdanında PEPE yatırımı dışında, 700 bin dolarlık Robonomics (XRT) ve 245 bin dolarlık шайлушай isimli bir altcoin bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!