Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiliz Futbol Takımı Transfer Fiyatı Kadar Bitcoin Aldı: Milyon Dolarlar Harcadı!

Bir İngiliz amatör futbol kulübü, 4,5 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC) aldı. 

ABD’li kripto para borsası Gemini’nin kurucuları Cameron ve Tyler Winklevoss tarafından desteklenen İngiltere’nin Bedford kasabasında yer alan amatör futbol kulübü Real Bedford, 4,5 milyon dolar değerinde Bitcoin satın aldı.

Kulüp başkanı Peter McCormack’in Twitter aracılığıyla paylaştığı gönderiye göre Bitcoin ve kripto paralara karşı dostane tavırlarıyla daha önce de gündeme gelen kulüp, 66,9 BTC’yi ortalama 67.220 dolar fiyatla satın aldı. Bu son alımla birlikte, Real Bedford’un toplam Bitcoin varlıkları 82.7 BTC’ye ulaştı ve bu Bitcoin’lerin ortalama alım fiyatı 64.925 dolar oldu.

2021 yılında kulübü satın alan McCormack, toplam Bitcoin varlıklarının 15,8 BTC’sinin futbol faaliyetleriyle ilgili operasyonel amaçlar için ayrıldığını belirtti. Geri kalan bakiye ise kulübün hazinesinde güvenli bir şekilde tutuluyor.

Real Bedford’un kripto para konusundaki proaktif duruşunun varlıklarını çeşitlendirmeyi ve yeni finansal alanları keşfetmeyi düşünen diğer kulüpler ve işletmeler için bir örnek teşkil ettiği belirtiliyor..

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!