Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiltere’nin En Büyük Bankalarından Biri The Sandbox ile Ortaklık Kurdu

Blockchain tabanlı oyun şirketi The Sandbox, Metaverse Mega City’nin ikinci etabı için İngiltere’nin en büyük bankalarından Standard Chartered ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

25 Nisan tarihinde resmi web sitesinden açıklama yapan Animoca Brands’ın yan kuruluşu The Sandbox, Standard Cartered haricinde birçok firmayla ortaklık kurduklarını söyledi. The Sandbox’ın ortaklık kurduğu firmalar arasında; Ocean Park, Regal Hotels Group, Tatler Asia, EVI, Brinc, MADworld, Gameone, Chord Hero, Time Gates of Hong Kong Pop Culture ve UFO School’dan yer alıyor.

The Sandbox COO’su Sebastien Borget konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Yeni ortaklarımız, yaratıcı ve açık bir metaverse inşa etme vizyonumuzu paylaşıyor ve sanal deneyimler yaşayabilmek amacıyla The Sandbox platformunu keşfediyorlar.

dedi.

19 Nisan tarihinde BNNBloomberg’in yaptığı haberde The Sandbox’ın, yeni yatırımcılarla irtibat kurarak 400 milyon dolarlık yatırım almayı hedeflendiği belirtilmişti. Eğer bu finansman turu gerçekleşirse The Sandbox 4 milyar doların üzerinde bir değerlemeye ulaşacak.

Ayrıca The Sandbox oyuncularının Mega City’nin ikinci etabından yer alabilmesi amacıyla şirketin 28 Nisan tarihinde bir LAND satışı başlatması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!