Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IOTA, BitPanda ile Ortaklık Anlaşması İmzaladı

IOTA, yaptığı açıklama ile BitPanda ile bir ortaklık anlaşması imzalandığını belirtti. Dünyanın önde gelen borsalarından birisi olan BitPanda, ayrıca bu anlaşma sonrası IOTA Hub’ı tamamen ürün bazında destekleyecek ilk firmalardan birisi olacak.

IOTA Hub, aynı zamanda hem borsalar ve hem de geliştiricilere yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu özellik sayesinde IOTA veri tabanının karmaşık ifadeleri, hemen her kodlayıcının ve geliştiricinin anlayabileceği sadeliğe bürünecek.

IOTA vakfının mühendislik ve gelişim işlerinden sorumlu birim şefi Edward Greve de, yaptığı açıklamada IOTA Hub’ın ana amacının açık kaynak kodlu projelere bir standardizasyon getirmek olduğunu vurguladı. Greve, bu sayede IOTA’nın tüm hizmet sağlayıcıları ile olan iletişimini ve işlerini daha basitleştirmek ve efektif kılmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Greve, aynı zamanda gerek kendisinin ve ekibin, gerekse de IOTA topluluğunun genel manada BitPanda ile yapılan bu anlaşmadan ve doğan birliktelikten ötürü mutlu olduğunu belirtti. BitPanda ekibinin son derece profesyonel ve işinde uzman kişilerden oluştuğunu belirten başarılı yönetici, böylesi bir partnere sahip olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi ve BitPanda ekibinin işini çok ciddiye alıp saygı duyduğunu da sözlerine ekledi.

Greve, şu ifadeleri kullandı:

”BitPanda ekibi, IOTA Hub’ın entegrasyonu için açıkçası bizden pek de fazla bir destek almadı ve tek başlarına bu işi halletti. Biz de, bunun IOTA Hub’ın ne kadar kullanıma hazır bir proje olduğu yönünden elimize gelmiş bir veri olarak görmeyi seçtik ve mutlu olduk.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment