Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İsmail Hakkı Polat ve Toby Simpson, Yapay Zeka ve Blockchain Etkinliği İçin Bir Araya Geliyorlar

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Polat ve Fetch.ai CTO’su Toby Simpson, 7 Temmuz’da bir araya gelecekler.

Ben Turkey ve Fetch.ai, blockchain ve genel olarak teknoloji meraklılarının ilgisini çekecek yeni bir webinar düzenliyor. Toby Simpson ile İsmail Hakkı Polat’ın bir araya geleceği bu webinar, Arzum Tükel’in moderatörlüğüyle 7 Temmuz tarihinde düzenlenecek.

Neler Konuşulacak?

Kadir Has Üniversitesi’nde Yeni Medya, kripto para ve blockchain dersleri veren İsmail Hakkı Polat, yazılım sektöründe 30 yıllık tecrübesi bulunan Toby Simpson ile bir araya geliyor. Moderatörlüğünü Sabancı Üniversitesi öğrencisi Arzum Tükel’in üstleneceği bu webinarın başlığı “Yapay Zeka & Blockchain” olarak belirlendi.

Saat 20:00’de başlayacak olan bu etkinlikte başlıktan da anlaşılabileceği üzere özellikle yapay zeka ve blockchain teknolojileri masaya yatırılacak. Türkiye’deki kripto para ve blockchain camiasının tanınan isimlerinden İsmail Hakkı Polat katılımcılarla bu konulara dair bilgiler paylaşacak ve bazı soru işaretlerini giderecek. Toby Simpson’ın da yazılım sektöründeki tecrübelerini ve Fetch.ai projesindeki çalışmalarını düşünürsek ikilinin kripto ekonomi hakkında da konuşmasını bekleyebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment