Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Istanbul Blockchain Week Ertelendi

Türkiye’nin en büyük blockchain etkinliklerinden biri olması beklenen Istanbul Blockchain Week ekibinden yeni bir duyuru geldi. Etkinliğin organizatörü EAK Digital’ın CEO’su Erhan Korhaliller, etkinliğin Korona Virüsü nedeniyle ertelendiğini açıkladı.

Güvenlik İçin

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Binance CEO’su Changpeng Zhoa, Bitcoin.com kurucusu Roger Ver gibi isimlerin katılacağı Istanbul Blockchain Week ertelendi.

Istanbul Blockchain Week gerek Türkiye’deki gerek yabancı ülkelerdeki birçok kripto para takipçisi tarafından merakla bekleniyordu. Ancak normal şartlar altında 6-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenmesi beklenen bu etkinlik Corona Virüsü nedeniyle erteleniyor.

Istanbul Blockchain Week’in tam olarak hangi tarihlerde düzenleneceğini şu an için bilemiyoruz. Etkinlik tarihinin “kısa süre içerisinde paylaşılacağını” söyleyen Erhan Korhaliller şunları söylüyor:

Korona Virüs salgınının, tüm dünyada giderek yaygınlaşması neticesinde alınan önlemler paralelinde etkinliğimizi ileri bir tarihe erteledik. Erteleme kararımızı konuşmacılarımız ve sponsor firmalarımızla değerlendirdik. Bu süreçteki destekleri için tüm konuşmacılarımıza ve sponsor firmalarımıza teşekkür ediyorum. Katılımcılarımızın da bizleri bu olağanüstü durum içinde anlayışla karşılayacağına inanıyorum:

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment