Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İşte 2019’un En Çok Kazandıran ICO’ları

Kripto para yatırımcıları günümüzde yalnızca piyasadaki koinlere değil ilk dijital para arzlarına (ICO) yatırım yaparak da para kazanabiliyorlar. Bu ICO’lara yatırım yapmak epey riskli olsa da bazı yatırımcılar doğru tercihler sayesinde kayda değer oranlarda gelir elde edebiliyorlar.

Bu yıl kurulan bazı kripto para şirketleri, düzenledikleri ICO’lar sayesinde hızla büyümeyi ve yatırımcılarının yüzlerini güldürmeyi başardılar.

En Çok Kazandıranlar

ICO’lar bu yıl pek çok kişi tarafından güvenli olmadıkları gerekçesiyle eleştirilseler de yıl genelinde ortaya epey başarılı projelerin çıktığını söyleyebiliriz.

Bu projelere daha ICO aşamasındayken yatırım yapan kişiler, ICO süreci tamamlandıktan sonra hızla para kazanmayı başardılar. Özellikle Cosmos gibi projelere yatırım yapan kişiler, bu yatırımlarını birkaç kat artırdılar.

ICO Analytics tarafından paylaşılan verilere göre de Cosmos, bu yılın en çok kazandıran projesi oldu. Mart 2019’da kendi rekorunu kıran Cosmos kısa süre içerisinde büyüyerek en büyük 20.kripto para olmayı başardı.

Cosmos’un yanı sıra SERO, Matic ve BitTorrent gibi projelerin de yatırımcılar için epey verimli olduğunu söyleyebiliriz. Aşağıdaki tabloda bu yılın en çok kazandıran projelerini görebilirsiniz.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment