Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İsviçre’de Falcon Bankası Müşterilere Bitcoin Alım – Satım – Barındırma Hizmeti Vermeye Başladı

Falcon Private Bank müşterilerine Bitcoin  ve kripto para portföylerine doğrudan erişim sunan ilk İsviçre bankası olarak, hem İsviçre için bankacılık hem de Bitcoin için genel olan önemli bir olay gerçekleştirmiş oldu. Banka Bitcoin Suisse AG ile ortaklık kurarak müşterilerin kripto paralarına erişmelerini sağlamak için gerekli altyapıyı sağlıyor.

Şirket temsilcisi:

“Bu yeni ürün teklifi Falcon Private Bank müşterilerinin doğrudan kendi e-bankacılık platformu veya hesap yöneticisi aracılığı ile Bitcoin’i barındırmasını, almasını ve satmasını sağlayacaktır.”

Yatırımcılar son aylarda kripto para piyasasına geçmeye istekli olduklarından bu hamle Bitcoin ve alternatif koin piyasasını takip edenlere sürpriz olmadı.

Bitcoin fiyatındaki yükseliş bankacılık ve Blockchain konusunda yeni bir dönem başlattı. Bu gelişmede olduğu gibi kripto paralar artık bankaların ilgisini çeken bir konu.

Kripto para piyasalarındaki düşüş bir çok kişinin pazarın zirve noktasına ulaştığını düşünmesine sebep olsa da bu gibi gelişmeler bu sektör ve pazar için sonun değil henüz başlangıcın eşiğinde olduğumuzu gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment