Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İsviçre’nin En Büyük E-Ticaret Platformu Digitec Galaxus, Kripto Ödemelerini Kabul Etmeye Başladı!

Kripto paraların halka yayılması konusunda çok önemli bir gelişme yaşanırken, İsviçre’den gelen haberler sektör paydaşları arasında ciddi sevinç yarattı.

İsviçre’nin Amazon’u olarak nitelendirilen ve ülkenin en büyük dijital pazar yeri olan Digitec Galaxus’un, bundan sonra kripto paraları birer ödeme metodu olarak kabul edeceği haberleri gündeme bomba gibi düşerken, hemen herkes bu konu ile ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, bundan sonraki dönemde Bitcoin’e ek olarak Bitcoin Cash, Bitcoin Cash Sv, Ethereum, XRP, Binance Coin, Litecoin, TRON, Omise Go ve NEO’nun bir ödeme metodu olarak kabul edileceği aktarıldı.

Şirketin kurucu ortağı Oliver Herren, konu ile ilgili yaptığı açıklamada bir süredir bu işin üzerinde durduklarını belirtirken, şimdi ise bu işi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktardı. Herren, şöyle konuştu:

”Kripto paralar gerçekten de bana kalırsa çok büyüleyici araçlar ve e ticaret alanında gerçek bir ödeme sistemi haline gelebilirler. Biz de yaptığımız bu hamle ile bu alanda bir adım atmak istedik ve bunu hayata geçirdiğimiz için oldukça mutlu ve aynı zamanda gururluyuz. Bu anı uzunca bir süredir bekliyorduk, bunu uzunca bir süredir yapmak istiyorduk. Ciddi bir efor sarf ettik ve sonunda başardık.”

Tüm kripto para cinsinden yapılan ödemelerin Coinify aracılığı ile ele alınacağı ve tüm paranın anında İsviçre Frangı’na dönüştürüleceği de ifade edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment