Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İzmir’deki Kripto Para Borsası Coinzo Hizmetlerini Sonlandırıyor

2018 yılında kurulan İzmir merkezli kripto para borsası Coinzo, pazartesi günü yaptığı açıklamada hizmetlerini sonlandırma kararı aldığını duyurdu.

Coinzo kullanıcılarından, bakiyelerinde bulunan Türk lirası ve kripto para varlıklarını çekmeleri isteniyor.

Kullanıcıların gelecek altı ay boyunca hesaplarına giriş yapabileceği, para çekebileceği ve alım-satım işlemleri hariç tüm özellikleri kullanabileceği belirtildi.

Coinzo platformunda alım/satım işlemleri 11 Ekim 2021 Pazartesi saat 09:00 itibariyle durdurulmuştur. Faaliyet sonlandırma süreci için ilgili kurumlara bilgi verilmiştir. Destek ekibimiz bu süre boyunca kullanıcılarımızın sorunlarına çözüm üretmeye devam edecektir. Süreç hiç bir kullanıcımızın mağdur olmaması için özenle yönetilecektir.”

Coinzo ekibi, kendilerine borsayı kapatma kararının ardındaki gerekçe hakkında bilgi almak için yönelttiğimiz soruya yazım itibarıyla dönüş yapmış değil.

Kapanma süreci kapsamında platformdaki CNZ Token paritesini kapatan Coinzo, CNZ sahiplerinin tokenlarını Türk lirasına çevirip, parayı kullanıcıların hesabına yedi iş günü içerisinde yansıtacağını açıkladı.

Coinzo, Ethereum blockchaininde kendi ürettiği CNZ Token’ı 2018 yılında kullanıma koymuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!