Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japon Banka Devinin Altcoin ile Likidite Ortaklığı Fiyatı Yükselişe Geçirdi!

SBI Holdings’in Oasys blockchain platformu ile stratejik bir ortaklık kurması ile fiyat sert yükselişe başladı. 

Japonya’nın en büyük finansal kuruluşlarından biri olan SBI Holdings, Web3 oyunları için özel olarak tasarlanmış blockchain platformu Oasys ile stratejik bir ortaklık kurdu. Yapılan açıklamaya göre bu iş birliği kapsamında SBI Holdings, Oasys’in yerel kripto parası OAS’ın likiditesini artırmak amacıyla bir yatırım turunu da başarıyla tamamladı.

SBI Holdings Başkanı Yoshitaka Kitao, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ortaklıkla blockchain teknolojisinin kullanım alanlarını genişletmeyi hedeflediklerini belirtti. Başkan ayrıca Oasys’in, oyun sektörü için özel olarak tasarlanmış Japonya merkezli umut vadeden bir proje olduğunun altını çizdi.

Oasys, daha önce birçok büyük oyun firmasıyla işbirliği yaparak, bu yıl piyasaya sürülecek blockchain oyunlarının geliştirilmesine katkı sağlamıştı.

Güney Kore merkezli oyun şirketi Com2uS, Oasys ile birlikte çalışacağını duyurmuştu.

OAS coin fiyatı uçuşa geçti

CoinGecko verilerine göre duyurunun gelmesine paralel olarak OAS fiyatı da artışa başladı. Son 7 günlük periyotta %60’tan fazla yükseliş yaşayan OAS, bugün 0,0366 dolardan %38 artış yaşayarak yazım esnasındaki fiyatı 0,0506 dolara erişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!