Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japon Devi SBI Holdings’in Kripto İştirakinden, Mobil Cüzdan Girişimine Yatırım

Japonya’nın en büyük finansal şirketlerinden birisi olarak gösterilen SBI Holdings’in, kripto para işlemleri ile ilgilenen iştirak şirketi SBI Crypto Investment, Breadwinner AG ismindeki bir kripto para firmasına yatırım yaptı.

Japon basınına yansıyan haberlere göre, Breadwinner AG’nin mobil cüzdanı olan BRD’ye yapılan yatırım miktarının tam olarak ne kadar olduğu kamu oyu ile paylaşılmazken, yine de yatırımın son derece tatmin olduğu tahmin ediliyor.

Yapılan açıklamaya göre 170’den fazla ülkede kullanımda olan ve yaklaşık 1,8 milyon indirme ile önemli bir rakamı elde eden BRD platformu; bu yatırım ile gücüne güç katmaya hazırlanıyor. Hem iOS hem de Android işletim sistemlerinde ciddi bir başarı elde eden cüzdan, şimdi daha büyük başarılara yelken açmak istiyor.

Japonya’nın ve hatta dünyanın en büyük finansal şirketlerinden birisi olarak gösterilen SBI Holdings’in kar marjı, son derece yüksek olarak gösteriliyor.

Dev firma, daha önce kripto para piyasalarında adından sıkça söz ettiren hamlelerin altına imza atması ve bazı kritik haberlere özne olması ile akıllarda sıkça kalmayı başarmıştı.

Daha önce de kripto para sektöründe faaliyet gösteren ve potansiyel vaad eden firmalara yatırım yapan holding, son olarak da LastRoots isimli bir kripto para firmasına ciddi yatırım yapmıştı.

SBI Holdings, aynı zamanda XRP odaklı ve Ripple dostu politikaları ile Japonya’da, Ripple için kritik bir müttefik konumunda yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment