Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japonya’daki Kripto Para Borsası Bitcoin Cash ABC’yi Destekleme Kararı Aldı

Japonya‘nın önde gelen kripto para borsalarından GMO Coin, Bitcoin Cash ticaretini devam ettiriyor.

GMO Coin’de BCH Ticareti

Japonya’nın en büyük kripto para borsalarındna olan GMO Coin, BCHABC blockchainini kullanarak BCH ticaretini sürdürme kararı aldı.

Bitcoin Cash ağında bundan kısa bir süre önce bir hard fork yaşandı. GMO Coin yetkilileri, yaşanan bu forkun çeşitli teknik sorunlara yol açabileceğinden endişelenerek platformdaki Bitcoin Cash ticaretini geçici süreliğine durdurdular.

GMO Coin yetkilileri, aldıkları bu geçici durdurma kararını kaldıracaklarını açıkladılar. Şirket geçtiğimiz gün yayınladığı bir duyuruda “BCH/JPY paritesinin yarın (4 Aralık) açılacağını” belirtti.

BCHABC Desteği

Finance Magnates, GMO Coin’in platformda hangi Bitcoin Cash versiyonunu destekleyeceğini öğrenmek için şirketle iletişime geçmeye çalıştı.

Finance Magnates’in bu çabaları sonuç verdi ve GMO Coin sözcülerinden biri şirketin “BCHABC” versiyonunu destekleyeceğini belirtti.

Bitcoin Cash ağı ikiye ayrılalı bir haftadan fazla oluyor. Şimdiye kadarki sonuçlara bakılacak olursa Bitcoin Cash ABC (BCHABC) versiyonunun mücadeleyi kazandığı söylenebilir. BCHABC’nin diğer ağa kıyasla daha “muhafazakar” olduğunu söylemek de mümkün çünkü BCHABC destekçileri, ağ protokolünde herhangi bir radikal değişiklik yapılmasına tamamen karşılar.

Çekişmeyi “kaybeden” Bitcoin Cash SV’nin destekçilerinden Calvin Ayre bundan kısa bir süre önce BCH SV’nin artık “Bitcoin Cash adını taşımak istemediğini” açıklayarak kalıcı bir ayrım yapılmasını istedi.

Ayre paylaştığı bu gönderisinde Bitcoin Cash SV’nin gerçek Bitcoin Cash’ten ziyade gerçek Bitcoin’i temsil ettiğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment